Tilausajokalusto

Laadukas kalusto tilausajossa on toimintamme lähtökohta. Bussimme ja pikkubussimme on varusteltu kattavasti lisäämään turvallisuutta ja viihtyvyyttä matkallanne.

Ammattikuljettajat

Kokeneet kuljettajamme tekevät matkastanne ainutlaatuisen kokemuksen. He hallitsevat muuttuvat olosuhteet ja ovat vastuussa turvallisuudestanne.

Erinomainen palvelu

Saat palvelua niin matkan suunnittelussa kuin tien päälläkin. Matkaeväät ja langaton internet ovat saatavissa kaikissa tilausajoissamme toiveidenne mukaan.

Business class

Yritysasiakkaana saat meiltä markkinoiden parasta palvelua. Mercedes-Benzin ja Volvon nahkaverhoiltu ja tunnelmavalaistu tilausajokalusto on lähtökohta matkallenne.

Suuri kapasiteetti

Tilausajo-palvelumme kattaa suuret tapahtumakuljetukset Tampereella ja koko Suomessa. Referenssinä mm. yleisurheilun nuorten MM-kilpailut Tampereella 2018.

Langaton internet

Tarjoamme käyttöönne nopean langattoman internet-yhteyden koko tilausajon ajaksi. Muistattehan mainita tarpeistanne ja erityistoiveistanne varatessanne tilausajon.

Kalusto

Tutustu korkealuokkaiseen tilausajokalustoomme. Tarjoamme ratkaisun yksittäisten henkilöiden lentokenttäkuljetuksista suuriin tapahtuma- ja kongressikuljetuksiin asti.

Pikkubussit Bussit Konferenssibussi

Ota yhteyttä

Meidän asiakkaana voit valita miten haluat ottaa yhteyttä. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita!